Tampilkan postingan dengan label Threatened. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Threatened. Tampilkan semua postingan

Rabu, 04 Juli 2012

Cheetah

 

The Biggest Animals Kingdom and in The World | Cheetah | The genus name, Acinonyx, means "no-move-claw" in Greek, while the species name, jubatus, means "moon" in Latin, a reference to the moons in cheetah cubs. The cheetah has unusually low genetic variability. Skin grafts between unrelated cheetahs illustrate the first place, that there is no rejection of the donor skin The cheetah has probably developed in Africa during the Miocene (26000000 died 7.5 million years old), before migrating to Asia. The extinct genus Miracinonyx was extremely cheetah-like, but recent DNA research has shown that Miracinonyx inexpectatus, Miracinonyx studeri and Miracinonyx trumani (early to late Pleistocene), North America and in the "North American cheetah" are not found the true cheetahs, instead of close relatives of the Cougar. The cheetah chest is deep and its waist is narrow. The coarse, short fur of the cheetah is tan with round black spots measuring 2 to 3 cm (0.79 to 1.2 in), for which they some camouflage while hunting.


The cheetah has a small head with high-lying eyes. The adult cheetah weighs 21 to 72 kg (46 to 160 pounds). Cheetahs are 66-94 inches (26 to 37 in) tall at the shoulder. The males are usually slightly larger than females and have slightly bigger heads, but there is no great variation in cheetah sizes and it is difficult to distinguish between men and women on looks alone. Compared to a similarly sized leopard, the cheetah is generally shorter body, but is longer and longer tail (about 90 cm on average it (35 cm) tall) and so it seems more streamlined.



Some cheetahs have a rare fur pattern mutation of larger, blotchy, merged spots. Known as "King Cheetah" which they were once considered a subspecies forms, but are in fact the African cheetah, its unusual coat pattern is the result of a single recessive gene. The "king cheetah" is seen only in the wild a few times, but it has been bred in captivity. The cheetah paws have semi-retractable claws (known only in three other cat species, the fishing cat, the cat and the Iriomote cat Flathead) and provides extra grip in high speed chases. Dewclaw itself is much shorter and straighter than other cats. Unlike true big cats in the subfamily Pantherinae, the cheetah can purr as inhaled, can not yell. The cheetah is still considered by some to be the smallest of the big cats.


The thinner body frame of the cheetah is also very different from that of the leopard. he cheetah is an endangered species. Once widely hunted for its fur, the cheetah now suffers more from the loss of habitat and prey both. There are more geographically isolated populations of cheetahs, all of which are found in Africa or Southwest Asia. It is possible, but doubtful, that some cheetahs remain in India. The cheetah lives in areas with large land where prey is abundant. The cheetah in an open biotope, such as semi-desert, prairie, and thick brush life, but it's in a variety of habitats available. A study of female cheetahs in the Serengeti were sexually promiscuous and often have several boys of many men.


Unlike some other cats, the cheetah is born with its characteristic spots. This gives them a mane or Mohawk-type appearance, this fur is shed as the cheetah grows older. There is speculation that this mane gives a cheetah cub the appearance of the honey badger (rattle), deter potential aggressors. The cheetah has a unique, well-structured social order. Since cheetahs rely on their speed to get their meals, an injury that is slow it could be life threatening. A cheetah has a 50% chance of losing his prey to other predators. Cheetahs avoid competition by hunting at different times of day and by eating immediately after death.

As a result of the reduction of habitat in Africa, cheetahs have in recent years faced increasing pressure from other native African predators as available range decreases The cheetah is a very high mortality during the first weeks of his life, up to 90% of young cheetahs are during this time by lions, leopards, hyenas, wild dogs, or even killed by eagles. Young cheetahs often hide in thick brush for safety. Mother cheetahs defend their young and are sometimes successful in driving predators away from their young. Coalitions of male cheetahs can also chase away other predators, depending on the coalition and the size and number of predators. Because of its speed, a healthy adult cheetah has few enemies.


Cheetah fur was formerly regarded as a status symbol. Today, cheetahs have a growing economic importance for ecotourism and they are also found in zoos. Cheetahs are far less aggressive than other big cats, and can be tamed, so cubs are sometimes sold illegally as pets. Cheetahs were formerly, and sometimes still hunted because many farmers believe that they eat livestock. If the species has been threatened numerous campaigns were launched to try to educate the farmers and to promote the cheetah. Recent research has shown that cheetahs will not attack and eat animals if they can avoid doing, if they prefer their wild prey.

Cheetah cubs have a high mortality due to predation by factors other predators such as lions and hyenas, and possibly genetic. It has been suggested that the low genetic diversity of cheetahs a cause of poor sperm quality, birth defects, cramped teeth, curled tail and limb is bent. Cheetahs are on the International Union for Conservation of Nature (IUCN) list of endangered species (subspecies in Africa threatened, Asiatic subspecies in critical condition) and the U.S. Endangered Species Act include: threatened species - Appendix I of CITES (Convention on International Trade in endangered species). Approximately 12 400 cheetahs remain in the wild in 25 African countries, Namibia has the most, with about 2,500. Another 50 to 60 of endangered Asiatic cheetahs are believed to remain in Iran.


Founded in 1990 in Namibia, the Cheetah Conservation Fund's mission in the world source responsible for the protection of cheetahs and secure the future of our planet. The South African Cheetah Conservation Foundation has close relations and facilitate the training and the exchange of program successes in other countries where cheetahs live, including Botswana, South Africa, Zimbabwe, Iran and Algeria.

Find The Biggest Animals Kingdom and in The World
Find The Biggest Animals Kingdom and in The World

Senin, 25 Juni 2012

Giraffe

 
  
The Biggest Animals Kingdom | Giraffe | Giraffe has its first origin of the name known in the Arabic words Zarafa (زرافہ), probably some African languages. species name is the Latin word for giraffe. Giraffe is one of only two survivors of the family Giraffidae, the other the okapi. Other climate change caused the extinction of giraffes in Asia, while Africa has survived and is emitted in a number of new species. G. Giraffe appeared about 1 million years in East Africa during the Pleistocene. Some biologists believe that modern giraffes to G. find jumae G. gracilis is more likely candidate. Giraffe is one of the many species originally described by Linnaeus in 1758. He gave the name of the binomial Cervus Giraffe. Morten Thrane Brünnich classified in the genus Giraffa 1772. In the early 19th century, Jean-Baptiste Lamarck believed that the long neck of the giraffe was "acquired characteristic", developed by generations of ancestors as a giraffe trying to get to the leaves of tall trees. This theory was rejected in the end, and now scientists believe that the giraffe's neck appeared to Darwinian natural selection as the ancestors of giraffes with long necks and had a competitive advantage allowing them to better reproduce and pass their genes.


A fully grown giraffe is 5-6 meters (16-20 feet) in height, with men higher than women, the average weight is 1,600 kg (3,500 pounds) for adult males and 830 kg (1,800 pounds) for adult women. Despite its long neck and legs, the giraffe's body is relatively short. Located on both sides of the head, a big giraffe, rolling his eyes to teach him a panoramic view from a great height. Giraffes see in color, and their hearing and smell are also sharp. Prehensile tongue giraffe is about 50 cm (20 inches). The upper lip is a giraffe, a tenacious and is useful when searching for food. Each person has a unique giraffe fur. Leather Giraffe mostly gray. Along the animal's neck is a mane of short erect hairs. Giraffes usually inhabit savannas, grasslands and woodlands. Angolan Giraffe can be found in the desert environment. Giraffes browse on the twigs of trees, preferring trees of genera Acacia, Commiphora and Terminalia, which are an important source of calcium and protein to sustain growth rates of the giraffe. 


The giraffe eats about 34 kilograms (75 pounds) of leaves daily.When said that giraffes can chew the bark of twigs. Although grazing animals, the giraffe is known to visit the carcass and lick the dry bones of the meat. During the rainy season, food is abundant and giraffes are more common, while during the dry season, they gather around the evergreen trees and shrubs remain. In ruminant animals, giraffes chew food and then swallow for processing and then passes the half-digested much neck and back gum in his mouth to chew again. The giraffe requires less food than many other herbivores, because they eat the leaves of a higher concentration of nutrients and has a digestive system more efficient animal faeces in the form of small granules. It is common for a giraffe in the saliva during feeding. Giraffes are likely to have common goals for hunters from all over Africa. Tail hair flyswatters, bracelets, necklaces and wire. Smoke from the burning giraffe skin was used in the Buganda traditional healers for the treatment of bleeding from the nose. Habitat destruction affected the giraffe, too: in the Sahel, the need for firewood and grazing land for cattle room led to deforestation. 


In 1997, Jonathan Kingdon has suggested that the Nubian giraffe was the most endangered of all the giraffes in 2010, he can count at least 250, but this estimate is uncertain. Private game reserves have helped to save the population of giraffes in South Africa. Giraffe Manor in Nairobi, a popular hotel, which also serves as a sanctuary for Rothschild giraffes. The giraffe is a protected species in most of its range. 


Eagle

 

The Biggest Animals Kingdom | Eagle | Eagles are large birds of prey strongly built, with a heavy head and beak. Even the smallest eagles, like the Booted Eagle (which is like a hawk Red-tailed Hawk or common), have a relatively long wings and wide and even more direct flight, faster. Most eagles are larger than any other raptors apart from some vultures. Species as the Eagles are in the order named from the South Nicobar Serpent Eagle, 450 g (1 lb) to 40 cm (16 inches), for 6.7 kg (14.7 lbs) Steller Sea Eagle and 100 cm (39 in. ) Philippine Eagle. Like all birds of prey, eagles have very large curved beaks for tearing flesh from their prey, strong, muscular legs and claws. The female of all kinds of known Eagle are greater than the core. Eagles usually build their nests, called eyries, in tall trees or on cliffs. 


Below the eagle are among the largest birds of prey are just some of the condors and vultures of the Old World are larger. Four species of Steller Sea Eagle East Asia, the harpy eagle of South and Central America, the Philippine Eagle and Wedge-tailed Eagle of Australia reached one meter in length. The Wedge-tailed hawk and eagle are also shorter, measuring 89-100 cm and 80-104 cm. Steller Sea Eagle is generally between 85 to 94 cm in 33 to 37). The modern English name of the bird is from the Latin term derived from Aquila French Aigle. Old English used the term profits, in connection with Scandinavia Orn / ORN. The Greek word is a diminutive old. The Albanian word for eagle is "shqiponje" arising from the root "shqipe" which means "eagle". In Great Britain before 1678, specifically called on the Eagle Golden Eagle, with other native species, the sea eagle, which is known as the Erne. The modern name "Golden Eagle" for Aquila chrysaetos was introduced by the naturalist John Ray


The Moche people of ancient Peru worshiped animals and often depicted eagles in their art. Despite modern and historic Native American practices of giving eagle feathers to non-Indians and members of other tribes who were found worthy, provides current United States eagle feather law provides that only individuals recognized enrolled certifiable Native American ancestry in a tribe by the federal government legal authority is, eagle feathers obtained for religious or spiritual. The eagle is also the patron saint of animals Zeus.